آموزش درست کردن تاکو

آموزش درست کردن تاکو

🌮مواد لازم برای تاکو مکزیکی


🥣برای مواد میانی:
روغن ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده گوساله یا مرغ 250 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سیر خرد شده ۲ قاشق چایخوری
پودر چیلی ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری


🌮برای سرو تاکوها
نان ترتیلا ذرت ۸ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
پیاز بنفش ریز خرد شده یک عدد متوسط
لیمو ترش 3 عدد
نمک به میزان دلخواه
کاهو خرد شده ۲ پیمانه

طرز تهیه تاکو‌‌ مکزیکی
🌮ابتدا پیاز رو تفت بدید سپس گوشت و ادویه ها رو اضافه کنین اگر دوس داشتین کمی فلفل خرد شده همراه سس گوجه فرنگی هم اضافه کنین
وقتی پخت و آب گوشت کشیده شد از رو حرارت بردارین
به جای نون ترتیلا از نون لواش که دایره ای برش زدین هم میتونین استفاده کنین .نونها رو به شکل U  انگلیسی داخل فر یا مایکروویو بزارین تا کمی برشته بشه
گوجه و لیمو و پیاز بنفش و نمک رو مخلوط کنین برای سس تاکو
حالا یه نون بردارین اول کمی از گوشت رو بریزین ، روش از گوجه فرنگی که درست کرده بودین بریزین و در آخر کاهو خرد شده بزارین ، تاکو شما آماده اس
،نوش جونتون😋😋

 

تاکو